magnolia.ro

15 august, Sfanta Maria Mare

04 August 2022
15 august, Sfanta Maria Mare

15 august este aproape și peste 2,2 milioane de români poartă numele sau derivate ale numelui Sfintei Maria, numită și Fecioara Maria sau Maica Domnului care a fost, conform scrierilor Noului Testament, mama lui Iisus din Nazaret.

Care sunt obiceiurile în România?

În plan religios, românii fac pelerinaje înainte de 15 august la mănăstiri care poartă hramul Sfintei Mării, rugându-se pentru ocrotirea familiei. De asemenea, în Moldova, de Sfânta Maria Mare sunt pomeniți toți cei care au plecat din lumea celor vii și i-au purtat numele.

Pe de altă parte, există o tradiție prin care de 15 august se adună ultimele plante sau flori vindecătoare și se pun la icoane. În plus, se spune că dacă în ziua de Sfântă Mărie Mare înfloresc trandafirii, toamna va fi una lungă şi călduroasă.

Ce semnifică buchetul Maria?

Cu o atenție sporită, artiștii Magnolia au selecționat cele mai potrivite flori pentru buchetul Mariei. Astfel, acesta este de un alb imaculat, simbolizând puritatea, inocența numelui Maria. Compoziția sa este una pe cât de simplă, pe atât de complexă, transmițând sentimente profunde.

1659076324img_4677.jpg

Despre trandafirii albi se crede, încă din Antichitate, că sunt un element ce protejează spiritual destinatarii, aducând liniște și mesaje de apreciere. Alăturarea crinilor nu este una întâmplătoare, aceștia sunt florile regalității și arată importanța pe care o are Maria în viața ta. Bogatele hortensii albe descriu cel mai bine personalitatea Mariei, un caracter puternic, o femeie elegantă și iubită de cei din jur.

 Așadar, recomandarea noastră principală este buchetul Maria, însă am creat o întreagă categorie, diferite combinații de culori și flori deoarece fiecare Maria merită să se simtă specială!

Încă nu știi ce să îi dăruiești Mariei?

Dacă încă nu te-ai hotărât ce buchet din noua colecție să îi dăruiești persoanei tale speciale ce poartă numele de Maria, noi suntem aici să te ajutăm. Am creat un departament special ce îți poate oferi sfaturi, sugestii și îți poate răspunde la orice întrebare telefonic, pe chat sau e-mail.

Luni-Vineri 08:00-21:00

Sâmbătă 08:00-20:00

Duminică 09:00-19:00

+4 021 313 4530

+4 0759 031 085

+4 0264 450 030

office@magnolia.ro

15 august, Sfanta Maria Mare15 august, Sfanta Maria Mare