magnolia.ro

Top 5 urari de Sfanta Maria

01 Septembrie 2021
Top 5 urari de Sfanta Maria

Sărbătorită în 15 august, dar și în 8 septembrie, Sfânta Maria este una dintre cele mai importante sărbători din an și este ziua în care își aniversează onomastica peste 2 milioane de români. Dacă vrei să le transmiți urări de Sfânta Maria, am alcătuit un top al celor mai frumoase mesaje. În plus, nu uita să sărbătorești persoanele dragi din viața ta oferindu-le un cadou inedit sub forma unor buchete florale atent realizate de florarii experimentați din echipa Magnolia. 

  • Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!
  • Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La mulți ani, Maria!
  • În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui!
  • Fie ca Sf. Fecioară Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea!
  • Sănătate, frumuseţe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta de nume, dar și în toate zilele ce-i vor urma.

Pe lângă cuvintele frumoase, le poți spune celor dragi La mulți ani de Sfânta Maria trimitându-le un buchet de flori sau un aranjament floral. Vezi sugestiile noastre în colecția cu Flori de Sfânta Maria și comandă online, cu livrare în ziua dorită.

 
 
Top 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta Maria