magnolia.ro

Top 5 urari de Sfanta Maria

01 Septembrie 2021
Top 5 urari de Sfanta Maria

Sărbătorită în 15 august, dar și în 8 septembrie, Sfânta Maria este una dintre cele mai importante sărbători din an și este ziua în care își aniversează onomastica peste 2 milioane de români. Dacă vrei să le transmiți urări de Sfânta Maria, am alcătuit un top al celor mai frumoase mesaje.

  • Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!
  • Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La mulți ani, Maria!
  • În această zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţă plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui!
  • Fie ca Sf. Fecioară Maria, al cărei nume îl porți, să te ocrotească, să-ți călăuzească pașii și să-ți lumineze calea!
  • Sănătate, frumuseţe, vise, adevăr, încredere, iubire. De aceste lucruri să ai parte de ziua ta de nume, dar și în toate zilele ce-i vor urma.

Pe lângă cuvintele frumoase, le poți spune celor dragi La mulți ani de Sfânta Maria trimitându-le un buchet de flori sau un aranjament floral. Vezi sugestiile noastre în colecția cu Flori de Sfânta Maria și comandă online, cu livrare în ziua dorită.

Top 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta MariaTop 5 urari de Sfanta Maria