magnolia.ro

NUNTA LA PALAT 2013

20 Ianuarie 2013
NUNTA LA PALAT 2013

Florăriile Magnolia au plăcerea de a va invita în perioada 18-20 Ianuarie la Expozitia de buchete de mireasă, ce se desfăşoară în cadrul evenimentului Nuntă la Palat, organizat şi anul acesta la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca.

Ca în fiecare an, floriştii Magnolia vă vor prezenta cele mai noi tendinţe în materie de buchete de mireasă, dar nu vor lipsi nici buchetele de mireasă vintage sau buchetele de mireasă clasice. Standul nostru va purta accesorii glamour, decorul fiind unul de poveste, aşa cum fiecare cuplu ce urmează să se căsătorească îşi doreşte să aibă la nunta lor.

În tendinţele anului 2013 regasim buchetele realizate din accesorii (broşe, panglici din satin, organza, tafta sau tul, perle sau cristale), din flori exotice precum Protea, Heliconia, Dendrobium, Vanda, buchetele Ombre, care sunt unice prin jocurile de nuanţe, de la culori închise la cele mai deschise şi nu in cele din urmă buchetele monocrome, realizate dintr-o singură floare.

În ceea ce priveşte aranjamentele de masă, tendinţele constau în jocul de volumetrie al vaselor folosite, cu flori cât mai spectaculoase. Să nu uitam că cea ce se poartă sau florile care se folosesc în crearea de aranjamente de orice tip trebuie să fie în acord cu tema nunţii şi să caracterizeze pe deplin fiecare cuplu în parte.

Echipa „Nunta Magnolia” va crea o ambianţă caldă şi primitoare, unde veti putea admira buchete create în stiluri diferite, de la haute-couture la clasic, de la buchete vintage la extravagante, aranjamente de prezidiu sau corsaje pentru miri.

Vă invităm să participaţi şi la tombola organizata de noi, al carei premiu constă în aranjamente florale pentru nuntă, in valoare de 2000 Ron. Extragerea va avea loc duminică, 20 Ianuarie, în ultima zi a expoziţiei, iar câştigătorul va fi anunţat telefonic în aceeaşi zi. Pe lângă tombolă, am pregătit şi alte surprize pentru voi.

Suntem nerăbdatori să ne întâlnim cu viitorii miri în cadrul acestei expozitii, să împărtăşim idei şi să îi consiliem în legătură cu aranjamentele şi recuzita florală pentru cea mai importantă zi din viaţa lor. Dacă urmează să îmbrăcaţi anul acesta rochia de mireasă mult visată sau fracul de mire, vă aşteptăm weekend-ul acesta să facem cunoştinţă şi să vă bucurăm ochii cu cele mai frumoase creaţii florale realizate de floriştii Magnolia.  

Later edit: Vă prezentăm buchetele de mireasă 2013 de la Expoziţia Nuntă la Palat.

 

NUNTA LA PALAT 2013