magnolia.ro

Buchetul de mireasă al Biancăi Drăguşanu va fi creat şi criogenat de către Florăriile Magnolia

25 Septembrie 2013
Buchetul de mireasă al Biancăi Drăguşanu va fi creat şi criogenat de către Florăriile Magnolia

Cei mai mulţi miri aleg să imortalizeze ziua legării destinelor prin sesiuni foto inedite. Bianca Drăguşanu a ales Florăriile Magnolia pentru a îngheţa momentul nunţii, atât la figurat, cât şi la propriu.

După ce săptămânile trecute s-a decis în privinţa rochiilor de mireasă, a venit rândul decoraţiunilor de sală şi al aranjamentelor de mese, ale căror nuanţe vor fi mov, lila şi fuchsia. Pentru acestea şi pentru alegerea buchetului de mireasă, Bianca a vizitat Florăria Magnolia de pe strada Buzeşti 55, din zona Metrou Piaţa Victoriei. A stat de vorbă cu Ioana Molnar, directorul reţelei de florării, care i-a dat vedetei ideea de a-şi criogena buchetul pentru ceremonia care va avea loc duminică, 29 septembrie. Procesul de îngheţare-uscare se întinde pe durata a trei săptămâni, timp în care florile stau într-un aparat special la temperatura de -55°C şi trec de la starea lichidă la cea de cristale de gheaţă şi, ulterior, se transformă în vapori de apă. După aceea se continuă cu procedeul de reconstructie.

Proaspăta doamnă Slav îşi va putea înrăma buchetul de mireasă într-un tablou unde va fi conservat pentru următoarele două decenii. Puteţi urmări un reportaj difuzat la emisiunea La Măruţă aici. Deasemenea puteţi citi un articol publicat în ziarul Click aici.

Sursă foto: facebook.com

 

1233432_564710490243088_1765625323_n BiancaVictor cununiecivila Bianca mireasasala nunta

Buchetul de mireasă al Biancăi Drăguşanu va fi creat şi criogenat de către Florăriile MagnoliaBuchetul de mireasă al Biancăi Drăguşanu va fi creat şi criogenat de către Florăriile MagnoliaBuchetul de mireasă al Biancăi Drăguşanu va fi creat şi criogenat de către Florăriile MagnoliaBuchetul de mireasă al Biancăi Drăguşanu va fi creat şi criogenat de către Florăriile MagnoliaBuchetul de mireasă al Biancăi Drăguşanu va fi creat şi criogenat de către Florăriile MagnoliaBuchetul de mireasă al Biancăi Drăguşanu va fi creat şi criogenat de către Florăriile Magnolia