magnolia.ro

Florăriile Magnolia la Transilvania Fest

23 Septembrie 2013
Florăriile Magnolia la Transilvania Fest

Piaţa Unirii din Cluj-Napoca a găzduit cea de-a 8-a ediţie a Transilvania Fest în perioada 20-22 septembrie. Festivalul se adresează celor interesaţi de tradiţiile ardeleneşti şi reuneşte meşteşugari şi producători locali. Obiectivul acestuia este promovarea obiceiurilor din Transilvania alături de creşterea numărului de turişti din România şi străinătate. Pe termen lung, Transilvania Fest îşi propune să se plaseze pe o poziţie relevantă în agenda evenimentelor europene, astfel încât acesta să fie recunoscut ca unul dintre cele mai importante festivaluri care promovează agricultura, turismul şi tradiţiile locale.

Festivalul a debutat cu un târg de produse tradiţionale şi demonstraţii meşteşugăreşti, iar pe parcursul celor trei zile de festival programul a inclus demonstraţii culinare, reţete prezentate de bucătarul Adi Hădean, activităţi educaţionale şi interactive pentru copii sprijinite de British Council şi spectacole ale Teatrului de Păpuşi Puck. Transilvania Fest s-a încheiat duminică seară pe ritmuri de blues, cu un concert susţinut de trupa Nightlosers.

Ne bucurăm că am fost şi noi prezenţi la eveniment, ca şi consecinţă a unei existenţe de peste 10 ani a Florăriilor Magnolia pe piaţa clujeană. Creat din pasiune pentru flori în anul 1997, Magnolia este un alt exemplu de brand ardelenesc cu ascensiune la nivel naţional. Oferta standului nostru a cuprins flori tăiate, buchete de nuntă şi aranjamente autumnale, care au putut fi admirate de către cei 10.000 de vizitatori.

Transilvania Fest este un eveniment organizat de Produs de ClujCentrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Cluj şi Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, sub Înaltul Patronaj Naţional al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României şi Înaltul Patronaj Internaţional al Alteţei Sale Regale Prinţul Charles de Wales.

 

FB9 FB1 FB2 FB3 FB4 FB5 FB6 FB7 FB8

Florăriile Magnolia la Transilvania FestFlorăriile Magnolia la Transilvania FestFlorăriile Magnolia la Transilvania FestFlorăriile Magnolia la Transilvania FestFlorăriile Magnolia la Transilvania FestFlorăriile Magnolia la Transilvania FestFlorăriile Magnolia la Transilvania FestFlorăriile Magnolia la Transilvania FestFlorăriile Magnolia la Transilvania Fest