magnolia.ro

DESCOPERIȚI FLORĂRIA-BIJUTERIE LA BRAȘOV

03 Aprilie 2015
DESCOPERIȚI FLORĂRIA-BIJUTERIE LA BRAȘOV

Fiecare floare are semnificația ei, fiind simbolul unor sentimente. De aceea fiecare buchet este unic: trebuie creat și ales în așa fel încât să se asorteze cu personalitatea ei- cu ajutorul unei descrieri scurte despre persoana căreia îi oferiți buchetul floriștii noștri vă ajută la alegerea unui buchet personalizat.

Dorim să fim și mai aproape de clienții noștri, să fim alături de ei și să înțelegem nevoile lor. Astfel deschiderea unui nou magazin în Brasov- un magazin plin de flori pe gusturile fiecăruia, reprezintă cea mai bună oportunitate. Floriștii nostri promit să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi prin care să demonstreze calitățile artistice.

IMG_9445

Ne găsiți la Coresi Shopping Resort: cum vă plimbați pe coridoarele mari și frumoși a noului mall Coresi, deodată apare ceva deosebit: bijuteria noastră florărie. Plină de flori, rafinament, aranjamente deosebite, plante îngrijite cu profesionalism și artiști florali amabili, plini de entuziasm și cu experiență solidă.Fiți originali şi aveți încredere în floriştii noştri: în schimb ei vă oferă cele mai bune soluţii de a o impresiona.

IMG_0776

Pentru buchete cu personalitate vă așteptăm cu mare drag în florăria noastră în Brașov, iar dacă doriți să alegeți un buchet de pe site-ul nostru, nu ezitați să ne contactați pe www.magnolia.ro!

Din florăria noastră veţi putea comanda şi cumpăra buchete şi aranjamente florale pe care le livrăm în Brașov, Bucureşti, Cluj-NapocaBaia Mare, Târgu Mureș şi oriunde în România în maximum 4 ore şi oriunde în lume în maximum 24 ore!

Orarul florăriei Magnolia:

Luni – Duminică: 10-22

 

Persoana de contact:

Zoltán-Norbert Fodor

MANAGER MAGAZIN

  • +40 745 753 427

E-mail: norbert@magnolia.ro

www.magnolia.ro

Coresi Shopping Resort

Strada Turnului nr.5 Brașov

 

 

DESCOPERIȚI FLORĂRIA-BIJUTERIE LA BRAȘOVDESCOPERIȚI FLORĂRIA-BIJUTERIE LA BRAȘOV