magnolia.ro

Cum se întrețin trandafirii criogenați

17 Februarie 2020
Cum se întrețin trandafirii criogenați

Trandafirii criogenați sunt unul dintre cele mai căutate cadouri, în special de către îndrăgostiții care vor să-și surprindă persoana iubită cu altfel de flori.

Trandafirii criogenați au devenit foarte populari datorită rezistenței lor foarte mare în timp. În funcție de modul de conservare, trandafirii rezistă timp de mai mulți ani. Pentru a te asigura că vor rezista cât mai mult timp, trebuie să respecți câteva condiții minime de îngrijire.

Întreținere trandafiri criogenați:

  1. Nu uda trandafirii conservați și nu-i ține în încăperi cu umiditate ridicată. În procesul de conservare, din petalele trandafirilor este extrasă apa, așa că, în contact cu aceasta, trandafirii se vor deteriora.
  2. Ferește trandafirii criogenați de razele de soare. Căldura excesivă și radiațiile UV pot duce la schimbarea texturii florii și la decolorare.
  3. Dacă se depune praf pe trandafirul criogenat, îndepărtează-l cu ajutorul unei perii foarte fine. În acest fel îi vei prelungi viața și își va păstra aspectul.
  4. În cazul trandafirilor criogenați în cupolă de sticlă, recomandat este să îi păstrezi tot timpul sub cupolă. Aceasta are tocmai rolul de a proteja floarea de factorii externi care i-ar putea afecta aspectul și durata de viață.
  5. Dacă trandafirul este în cupolă de sticlă, la schimbarea bruscă a temperaturii, s-ar putea produce condens în interiorul cupolei. Șterge cupola și așeaz-o peste trandafir doar când este complet uscată.

Respectând aceste sfaturi, te vei bucura ani la rând de frumusețea trandafirilor criogenați. Dacă vrei să dăruiești cuiva drag un astfel de cadou inedit, vezi oferta noastră de trandafiri criogenați.

Cum se întrețin trandafirii criogenațiCum se întrețin trandafirii criogenațiCum se întrețin trandafirii criogenați