magnolia.ro

Cât de departe? Nu conteaza!

01 Aprilie 2015
Cât de departe? Nu conteaza!

Îți dorești să-i faci o surpriză mătușii tale în Noua Zeelanda sau ai vrea să o impresionezi pe tipa din Ecuador pe care ai cunoscut-o în tabăra de engleză vara trecută?

Distanța poate trece acum de la impediment la un motiv în plus să-i arăți cât de mult o apreciezi. Florile noastre și sentimentele tale îi vor aduce zâmbetul pe buze și cu siguranță îi vor însenina ziua.

Destinațiile exotice precum Africa de Sud sau America Centrală nu au fost niciodată mai aproape. Misiunea noastră de mai bine de 15 ani este să aducem bucurie pe chipurile oamenilor, să le facem zilele mai frumoase și evenimentele importante memorabile. Distanța nu ne opreste să ne îndeplinim misiunea, ci dimpotrivă, o luăm ca pe o provocare și un motiv în plus să facem tot posibilul ca florile noastre să ajungă chiar și în cele mai îndepartate colțuri ale lumii sau în cele mai inedite locuri. Unul dintre ele ar fi un vas de croazieră unde am livrat un buchet imens de flori pentru o tânără mireasă. Pe ape sau pe uscat buchetele noastre nu cunosc bariere.

Pe lângă florile frumoase în buchet livrăm emoțiile tale și gândurile pe care vrei să i le transmiți în orice moment. Dacă destinațiile de mai sus nu te-au convins, te asigurăm ca Japonia e doar la un buchet distanță, pentru ca florile noastre colindă nu doar țara în lung și-n lat ci întreaga lume.

Încearcă să o impresionezi în orice moment al anului, nu doar de ziua ei. Arată-i că o prețuiești în fiecare clipă, în fiecare anotimp indiferent de vremea de afară sau de zilele săptămânii.

Nu ai idei? Avem noi pentru tine buchete vesele și pline de culoare cu flori potrivite fiecărei personalități sș fiecărui eveniment ce merită sărbătorit. Ai grijă să alegi cele mai frumoase cuvinte și cele mai sincere urări prin care să îi transmiți dragostea ta.  

 1368538791buchet_flori_roz_si_verzi_florariile_magnolia 136196068123_trandafiri_rosii  

    

Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!Cât de departe? Nu conteaza!