magnolia.ro

3 motive pentru care femeile adoră să primească flori

20 Iunie 2017
3 motive pentru care femeile adoră să primească flori

Au fost, sunt și vor fi mereu cea mai bună metodă de a cuceri inima unei femei. Despre flori este vorba și este un fapt cât se poate de adevărat. Indiferent dacă preferă cadourile mai sofisticate sau dacă se bucură pentru orice mică atenție, atunci când primesc flori, toate femeile sunt cu adevărat încântate.

Dacă te întrebi ce anume dintr-un buchet de flori le face să aibă această reacție, iată 3 motive pentru care femeile iubesc atât de mult să primească flori:

1. Florile au un efect pozitiv asupra psihicului

S-a dovedit științific că florile cresc buna dispoziție. Culorile și parfumul lor au un efect incredibil asupra stării de spirit, contribuind efectiv la starea de bine a oamenilor. De aceea, atunci când primește un buchet de flori, o femeie se simte mai fericită, mai optimistă, dar și mai încrezătoare în sine.

2. Florile le fac să se simtă speciale

Când mergi acasă cu un buchet de flori, îi arăți că te-ai gândit la ea pe parcursul zilei și acest lucru o va bucura cu siguranță. Poți face însă ceva și mai deosebit dacă vrei să o surprinzi cu adevărat.

Poți comanda flori online și i le poți trimite la locul de muncă. Se va simți iubită și apreciată, iar colegele de muncă o vor considera cu siguranță norocoasă. Cu serviciile de livrare oferite de magnolia.ro, buchetul va ajunge la ea în doar 2-4 ore, așa că poți fi oricând spontan.

3. Florile sunt pline de simboluri

Fiecare floare are o semnificație, un simbol aparte. Dacă știi ce flori preferă, caută simbolurile din spatele acestora și surprinde-o cu un mesaj legat de acestea. Sau poți proceda invers. Caută florile care simbolizează ceea ce vrei să-i transmiți și asigură-te că află și ea de ce ai ales acele flori.

Cu un buchet de trandafiri roz, de exemplu, îi poți mulțumi pentru orice lucru pentru care îi ești recunoscător. Florile roșii îi vor spune, evident, un „Te iubesc!”pe care îl va primi cu și mai mare bucurie.

Acestea sunt doar 3 dintre motivele pentru care femeile adoră să primească flori și să fie înconjurate de flori. Ele vor aprecia întotdeauna gestul elegant al unui domn de a oferi flori, așa că de ce să nu faci acest gest, știind că le vei însenina ziua?