magnolia.ro

Livrări flori la domiciliu oriunde în lume

29 Decembrie 2010
Livrări flori la domiciliu oriunde în lume

Oricare ar fi motivele, un buchet de flori poate să transmită gândurile tale în cel mai plăcut mod.

Florăriile Magnolia te pot ajuta să trimiţi mesajul tău floral oriunde în ţară şi în lume!
Produsele (buchete, aranjamente florale şi cadouri) sunt trimise la destinatie prin intermediul Interflora, organizaţia care are colaboratori în toată lumea, în cel mai scurt timp posibil, adică în max 24 ore, pentru orice locaţie din lume.

Pentru a răspunde cât mai bine dorintelor dumneavoastră de proptitudine şi diversitate, buchetele, aranjamentele florale şi cadourile sunt grupate pe site după destinaţie:

livrari flori în Cluj-Napoca şi Bucureşti,
livrari flori în România,
livrari Internaţionale de flori

În cadrul acestor catogorii, buchetele, aranjamentele florale şi cadourile sunt aşezate după sentimentele pe care le definesc, după ocazie, sau evenimente. Pentru a vedea produsele ce pot fi trimise la destinaţie (în Cluj-Napoca şi Bucureşti, în România şi Internaţional) folosiţi meniul special al fiecărei destinaţii.

Selectează produsul care îţi place sau sună la numărul afişat pe site, şi din câteva click-uri îl poţi trimite la destinaţie oriunde în lume! Îţi garantăm că livrarea se face în max. 6 ore în Cluj-Napoca şi Bucureştiîn max 8 ore pentru localităţile din România şi max. 24 ore pentru orice destinaţie din lume!