magnolia.ro

Flori pentru onomastică. 3 idei de cadouri

04 Noiembrie 2020
Flori pentru onomastică. 3 idei de cadouri

Fiecare avem în familie, printre prieteni sau colegi persoane cu nume mai populare, nume pe care le sărbătorim de-a lungul anului. Pe lângă urările pe care le transmitem celor dragi cu ocazia zilei onomastice, putem să-i surpindem și cu un cadou. Dintre toate cadourile pe care le-ai putea oferi cuiva drag de ziua numelui, florile sunt în mod cert o alegere cu care nu vei da greș. Ele sunt sinonime cu sinceritatea și frumusețea, așa că vor fi un dar care va produce multă bucurie, iar avantajul major este că sunt potrivite indiferent de relația pe care o ai cu persoana sărbătorită.

Dacă nu știi sigur ce cadou floral ar fi mai potrivit pentru persoanele care își serbează onomastica, iată câteva sugestii:

Alege florile în funcție de numele sărbătoritului

Ceea ce mai poți face este să alegi buchete de onomastică denumite chiar după numele sărbătoritei. Artiștii Magnolia au creat buchete pentru cele mai populare nume și le-au conceput ținând cont de semnificația numelui și de personalitatea celor care îl poartă. Atenția la detalii este întotdeauna apreciată, așa că, dacă îi vei spune sărbătoritei că i-ai dăruit exact buchetul care îi poartă numele, sigur o vei impresiona.

Dacă persoana sărbătorită are, de exemplu, nume de floare, un buchet alcătuit din floarea a cărei nume îl poartă, va fi cu singuranță o surpriză plăcută pe care să i-o faci de Florii.

Alege un buchet sau un aranjament floral de sezon

Când nu cunoști care sunt florile preferate ale sărbătoritului, mergi cu încredere pe florie de sezon. Un buchet cu floarea-soarelui sau cu hortensii este o alegere foarte bună pentru cineva a cărui onomastică este în timpul verii, la fel cum un buchet cu frunze ruginii sau un aranjament floral în nuanțe de portocaliu sunt perfecte pentru zilele de nume sărbătorite toamna.

Alege flori nemuritoare

Florile criogenate sunt alegerea multora atunci când vor să ofere un altfel de cadou floral. Indiferent de ocazie, florile nemuritoare te vor ajuta să-i spui cuiva drag că iubirea pe care i-o porți este pentru totdeauna.

Poți oferi un trandafir criogenat într-o cupolă de sticlă sau un aranjament din trandafiri nemuritori în cutie și ziua de nume a persoanei dragi va fi și mai frumoasă. Trandafirii criogenați rezistă până la 25 de ani, așa că va fi un cadou de care persoana dragă se va bucura pentru mult timp.

Indiferent care este alegerea ta, surpriza va fi în mod sigur apreciată. Florile sunt alegerea potrivită chiar și atunci când persoana pe care vrei să o bucuri este departe de tine. Prin serviciile de livrare de flori la domiciliu, cadoul tău poate ajunge oriunde în doar câteva ore.

Flori pentru onomastică. 3 idei de cadouriFlori pentru onomastică. 3 idei de cadouriFlori pentru onomastică. 3 idei de cadouri