magnolia.ro

Magnolia la Gold Expo Wedding Baia Mare

21 Ianuarie 2015
Magnolia la Gold Expo Wedding Baia Mare

Ușor-ușor încep pregătirile de nuntă pentru fiecare cuplu îndrăgostit care a spus ”DA” din inimă, fiind sigur că a găsit sufletul pereche, lângă care să rămână la bine și la greu, hotărând să se căsătorească în anul 2015. Așadar, și Florăriile Magnolia se pregătesc cu cele mai frumoase buchete și aranjamente pentru această ocazie unică în viața tinerilor îndrăgostiți, ținând cont de stilul nunții, dar și personalitatea cuplului.

Cu ideile voastre unice și ajutorul artiștilor noștri florali creăm cele mai frumoase buchete și aranjamente, cu care sigur vă veți impresiona oaspeții, dăruind o atmosferă unică a întregulii zile..

În weekendul trecut mirii și miresele au avut ocazia să vadă ”live” calitatea muncii noastre, Florăria Magnolia Baia Mare fiind prezentă la Gold Expo Wedding Baia Mare, unde miresele au putut selecta din buchetele expuse pe cele potrivite personalității lor. Standul nostru plin de culori și flori care ne-au încântat sufletul a atras multe mirese cărora le-am putut prezenta trendurile anului 2015 de buchete și aranjamente.

Vă stăm la dispoziție oricând dacă aveți nevoie de sfaturi de organizare a nunții în ceea ce privește decorul floral pentru întregul eveniment.

FullSizeRender (4) image2 FullSizeRender (1)FullSizeRender (5)image1

Magnolia la Gold Expo Wedding Baia MareMagnolia la Gold Expo Wedding Baia MareMagnolia la Gold Expo Wedding Baia MareMagnolia la Gold Expo Wedding Baia Mare