magnolia.ro

Ce buchet alegi pentru o nuntă de iarnă?

10 Decembrie 2015
Ce buchet alegi pentru o nuntă de iarnă?

Când ne gândim la nunţi şi la florile din buchetul de mireasă, de multe ori ne vine în minte un buchet colorat, în ton cu o zi de vară. Însă nunţile au loc în fiecare anotimp. Provocarea pentru florişti şi pentru viitoarea mireasă este cu siguranţă o nuntă de iarnă. Sezonul rece a început şi se poate ca viitoarele mirese să nu fie încă hotărâte ce flori va conţine buchetul lor. Chiar dacă marea majoritate a florilor este disponibilă pe tot parcursul anului, buchetul la o nuntă de iarnă trebuie să fie diferit, să amintească de strălucirea zăpezii. Florăria Magnolia vă propune o listă cu flori potrivite pentru o nuntă ce are loc în toiul iernii.

Amaryllis– o floare impunătoare, specifică sezonului rece. Singură sau combinată cu alte specii, această floare este o alegere minunată pentru alcătuirea unui buchet de iarnă.

Calele– sunt de o eleganţă rară. Pot fi alese cale de culoare albă sau unele colorate pentru alcătuirea buchetului de mireasă.

Freziile– superbe în orice anotimp, ele pot alcătui un buchet fin şi parfumat chiar şi iarna.

Brunia– o floare ce nu rămâne neobservată! Combinată cu flori albe sau colorate, creează un contrast exrem de atractiv. Combinaţia cu Ranunculus este remarcabilă!

Phalaenopsis– poate fi o altă variantă elegantă. Vă propunem o combinaţie de Phalaenopsis cu Stephanotis (floarea miresei) ce va face senzaţie.

Hydrangea– o floare minunată în orice anotimp! Alegeţi hortenzii albe pentru alcătuirea unui buchet de iarnă.

Dacă se foloseşte verdeaţă, indicat este să apelăm la plante cu fruze argintii, cum sunt Cineraria sau Stachis.

Pentru un plus de strălucire, buchetele pot fi accesorizate cu elemente metalice, cu mărgele sau perle. Pentru mai multe idei, indiferent de anotimpul în care doriţi să vă căsătoriţi, floriştii noştri au pregătit buchete extraordinare.

Ce buchet alegi pentru o nuntă de iarnă?