magnolia.ro

BUCHETUL FRESH DE MIREASĂ

15 Octombrie 2010
BUCHETUL FRESH DE MIREASĂ

BUCHETUL FRESH

Stilul acestui buchet de mireasă se caracterizează printr-o « escortă florală » neconvenţioanală. Flori rare, unice, culori îndrazneţe şi tehnici inovatoare – toate acestea sunt folosite în mod creativ în realizarea buchetului de mireasă de către fleuriştii noştri.

Caracteristice acestui stil de buchete de mireasă sunt următoarele flori: nerine bowdeni, margarete, gerbera jamesonii, alchemilla mollis, etc.

Formele pe care aceste buchete de mireasă le pot lua sunt foarte diferite : de la buchetele în forma zig-zag (cum este acest buchet de mireasă cu lalele), la buchetele de mireasă rotunde sau buchetele de mireasă curgatoare, cu forma alungită.

O altă idee de buchet de mireasă poate fi cea a buchetului care arată ca o floare supradimensionată. E un buchet potrivit pentru nunţile neprevăzute şi pentru miresele care nu iau foarte în serios acest eveniment. Acesta e un buchet de mireasa din garoafe verzi, un buchet micuţ, compact, dar cu mare impact. E fascinant prin designul său.

În aceeaşi categorie a buchetelor de mirese fresh, vă prezentam şi florile tipice ale acestui fresh, întotdeauna la modă: lalelele. Aceste buchete de mireasă (cum este cel din exemplul de aici) cu lalele comunică senzualitate şi transmit caldură.

O altă idee pe care v-o recomandăm ca substitut pentru buchetele de mireasă, e buchetul în formă de ornament, care poate fi fixat pe braţ sau pe mână. Vizibilitatea sa nu poate fi omisă deoarece acest ornament are rolul de eye-catcher. Avantajul la acest buchet de mireasă îl constituie faptul că este foarte practic, iar elementul fascinant poate fi constiuit de asemenea de culorile în functie de care este creat.

Accesoriile joacă un rol important în aceste buchete de mireasă. Pot fi adaugate flori artificiale mici, accesorii din sticlă sau mărgele/biluţe din plastic.

BUCHETUL FRESH DE MIREASĂBUCHETUL FRESH DE MIREASĂBUCHETUL FRESH DE MIREASĂ