magnolia.ro

Buchete gratuite de la Magnolia

07 Aprilie 2016
Buchete gratuite de la Magnolia

Scopul echipei Magnolia este să dăruiască zâmbete oamenilor în fiecare zi. Acest zâmbet poate fi provocat de un buchet deosebit , de o surpriză plăcută sau de niste amintiri frumoase.  În acest scop, readucem în actualitate concursurile noastre pe Facebook .  Vrem să vă dăm ocazia ca într-o zi oarecare, fără o însemnătate aparte, să aduceţi bucuria pe chipul cuiva drag, să fiţi recunoscători, să-i reamintiţi cuiva ceea ce însemană pentru voi prin intermediul unui buchet marca Magnolia.

Fiecare concurs va avea o temă, vom dori să aflăm  în continuare ce lucruri vă încântă, ce vă inspiră, care sunt care sunt florile voastre preferate sau ale celor dragi. Comentariile clienților noștri ne inspiră și pe noi, amintindu-ne în fiecare zi de frumusețea muncii noastre. Viața este plină de momente frumoase, noi trebuie numai să le observăm. Mulțumim că ne sunteți alături în găsirea acestor momente!

Concursul pe Facebook  va fi organizat o dată la două săptămâni, iar câștigătorul va fi  ales cu ajutorul random.org. Atenție! Nu se știe niciodată când postăm concursul, aşa că urmăriți-ne pe Facebook să aflați toate știrile și noutățile și să aveți șansa de a câștiga un buchet splendid ????