Buchete de toamnă. 3 idei de cadouri

Îți place să dăruiești flori și îți dorești ca fiecare buchet sau aranjament floral pe care îl oferi să spună o poveste, să aibă o semnificație? Descoperă 3 idei de cadouri florale pe care le poți face în această toamnă, astfel încât să cuprindă în ele farmecul acestui anotimp deosebit.

Toamna înseamnă nuanțe încântătoare de galben, roșu, portocaliu, arămiu, iar aceste culori pot fi alese cu succes și atunci când vrei să oferi cuiva drag buchete de toamnă.

Un buchet cu trandafiri portocalii, Anthurium roșu și crini galbeni poate fi o alegere foarte inspirată. Decorat cu Eryngium, binecunoscutul „scai vânăt”, buchetul capătă un ușor aspect rustic, devenind și mai atractiv. Este un cadou pe care îl poți oferi cu orice ocazie și pentru orice vârstă.

Desigur că orice buchet mai poate conține, pe lângă flori, și diferite ornamente de toamnă. Cele mai potrivite rămân decorațiunile naturale, cum sunt frunzele ruginii sau fructele ornamentale.

Combinația dintre florile de toamnă și accesoriile naturale duce la obținerea unor buchete vesele, pline de culoare, care transmit întotdeauna o stare de bine. Așa că, dacă persoana care va primi florile este deschisă, sociabilă și prietenoasă, cu siguranță o va bucura un buchet în nuanțe de portocaliu, cu accente de grena și decorat cu fructe fermecătoare de Hypericum.

Dacă îți dorești un buchet mai sobru, dar care să amintească, totuși, de sezonul în care îl oferi, poți alege un buchet cu flori mai deosebite, dar accesorizat cu elemente specifice toamnei.

Poți alege un buchet cu orhidee Cymbidium de culoare verde, garoafe verzi, Craspedia și Leucospermum, însă decorat cu frunze roșiatice de toamnă. Este o combinație îndrăzneață, cu un mare impact vizual.

Un astfel de buchet este ideal pentru o persoană elegantă, pe care o respecți și căreia vrei să îi arăți aprecierea ta.

Florile exotice din acest buchet îl fac potrivit, cu siguranță, și pentru doamnele cu cele mai pretențioase gusturi.

Vezi în colecția Flori de toamnă și mai multe exemple de buchete și aranjamente de toamnă care pot ajunge cu ușurință în casele celor dragi. Alege-l pe cel mai potrivit și adu zâmbete și în această toamnă.