magnolia.ro

Buchete de flori pentru Sfânta Maria

05 August 2016
Buchete de flori pentru Sfânta Maria

15 august este o dată cu semnificaţii aparte pentru creştinii ortodocşi. Sfânta Maria Mare este cea mai importantă sărbătoare a verii. Pe lângă importanţa religioasă a acestei zile, 15 august este şi data la care mulți dintre cei care se numesc Maria, Marian sau derivate ale acestora își aniversează ziua de nume. Peste 2.2 milioane de români poartă aceste nume, iar dintre aceştia, peste 1.8 milioane sunt femei.

Pentru a le trimite un gând frumos celor care poartă numele Sintei Maria, Florăria Magnolia a pregătit o colecţie specială de flori de Sfânta Maria.  Le poți trimite celor dragi o urare împreună cu un buchet de flori sau cu un aranjament floral.

Maria, Mariana, Marina, Măriuca, Marian sau Marin, fiecare s-ar bucura să primească o mică atenție cu ocazia zilei lor de nume. Tocmai de aceea, îți punem la dispoziție cadouri de Sfânta Maria atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

În funcție de relația pe care o ai cu sărbătorita sau sărbătoritul, poți alege tipul de cadou oferit. Pentru mama, bunica sau o prietenă, poți alege un buchet cu flori de vară, sau un aranjament cu flori colorate, un cadou ce va lumina orice chip. Pentru soție sau iubită, poți alege clasicul buchet de trandafiri, dar și buchetul Maria, special creat pentru cele care poartă acest nume.

Pentru o persoană mai puțin apropiată, dar căreia dorești să îi transmiți urările tale alături de un buchet de flori, poți comanda un buchet cu orhidee. Acesta exprimă eleganță și rafinament și are o notă mai sobră. Dacă sărbătoritul este un domn, poți comanda un aranjament floral cu o sticlă de băutură

Indiferent de alegere, garantăm că un astfel de cadou nu va trece neobservat. Vei crea amintiri de care persoanele dragi își vor aminti cu plăcere de fiecare dată.

Buchete de flori pentru Sfânta MariaBuchete de flori pentru Sfânta Maria