magnolia.ro

Buchete de flori pentru Sfânta Maria

05 August 2016
Buchete de flori pentru Sfânta Maria

15 august este o dată cu semnificații aparte pentru creștinii ortodocși. Sfânta Maria Mare este cea mai importantă sărbătoare a verii. Pe lângă importanța religioasă a acestei zile, 15 august este și data la care mulși dintre cei care se numesc Maria, Marian sau derivate ale acestora își aniversează ziua de nume. Peste 2.2 milioane de români poartă aceste nume, iar dintre aceștia, peste 1.8 milioane sunt femei.

Pentru a le trimite un gând frumos celor care poartă numele Sintei Maria, Florăria Magnolia a pregătit o colecție specială de flori de Sfânta Maria.  Le poși trimite celor dragi o urare împreună cu un buchet de flori sau cu un aranjament floral.

Maria, Mariana, Marina, Măriuca, Marian sau Marin, fiecare s-ar bucura să primească o mică atenșie cu ocazia zilei lor de nume. Tocmai de aceea, își punem la dispozișie cadouri de Sfânta Maria atât pentru femei, cât și pentru bărbași.

În funcșie de relașia pe care o ai cu sărbătorita sau sărbătoritul, poși alege tipul de cadou oferit. Pentru mama, bunica sau o prietenă, poși alege un buchet cu flori de vară, sau un aranjament cu flori colorate, un cadou ce va lumina orice chip. Pentru soșie sau iubită, poși alege clasicul buchet de trandafiri, dar și buchetul Maria, special creat pentru cele care poartă acest nume.

Pentru o persoană mai pușin apropiată, dar căreia dorești să îi transmiși urările tale alături de un buchet de flori, poși comanda un buchet cu orhidee. Acesta exprimă eleganșă și rafinament și are o notă mai sobră. Dacă sărbătoritul este un domn, poși comanda un aranjament floral cu o sticlă de băutură

Indiferent de alegere, garantăm că un astfel de cadou nu va trece neobservat. Vei crea amintiri de care persoanele dragi își vor aminti cu plăcere de fiecare dată.

Buchete de flori pentru Sfânta MariaBuchete de flori pentru Sfânta Maria