magnolia.ro

3 poezii de 8 martie pentru mama. Arată-i eroinei tale cât de mult o iubești

27 Februarie 2024
3 poezii de 8 martie pentru mama. Arată-i eroinei tale cât de mult o iubești

În fiecare an, Ziua Internațională a Femeii aduce o oportunitate specială de a onora și aprecia femeile extraordinare din viața noastră. Cu atât mai mult, 8 Martie este momentul perfect pentru a celebra eroina noastră, mama. În acest articol, vom explora modalități de a transforma această zi într-o experiență memorabilă și plină de iubire pentru cea care ne-a ghidat pas cu pas în călătoria vieții. Vom descoperi 3 poezii delicate și emoționante, dedicate mamei, care vor transmite recunoștința și iubirea. În plus, vom explora colecția de 8 Martie de la Magnolia, oferind detalii despre buchetele cu flori alese cu grijă, care adaugă o notă de eleganță și frumusețe fiecărui vers rostit cu dragoste. 

Poezii de 8 martie pentru mama

Un mod deosebit de a-ți exprima iubirea și recunoștința pentru eroina ta este prin intermediul poeziilor. În continuare, vom explora 3 poezii inspirate de spiritul Zilei Internaționale a Femeii, pe care le poți dedica mamei tale pentru a-i arăta cât de mult o iubești și apreciezi.

 

  1. “Mama” - Nina Cassian

M-a crescut mama în poală

Din leagăn şi pân' la şcoală

Zile-ntregi şi nopţi de-a rândul

Mi-a vegheat somnul şi gândul.

 

M-a învăţat să gânguresc

Să spun mamă, să zâmbesc,

M-a învăţat apoi prin casă

Primii paşi până la masă.

 

M-a învăţat ca să nu mint

M-a învăţat să nu m-alint

Să nu ştiu ce este frica

Toate m-a învăţat mămica!

 

Mamă bună, mamă dragă

Te-oi iubi o viaţă-ntreagă

Pentru tot ce ai făcut

Pentru că tu m-ai crescut.

 

  1. “Cea mai scumpă de pe lume” - Nichita Stănescu

Spune-mi care mamă-anume

Cea mai scumpă e pe lume?

Puii toți au zis de pasări,

Zarzării au zis de zarzări,

Peștișorii, de peștoaică,

Ursuleții, de ursoaică,

Șerpișorii, de șerpoaica,

Tigrișorii, de tigroaică,

Mânjii toți au zis de iepe,

Firul cepii-a zis de cepe,

Nucii toți au zis de nucă,

Cucii toți au zis de cucă,

Toți pisoii, de pisică,

Iară eu, de-a mea mămică.

Orice mamă e anume,

Cea mai scumpă de pe lume!

 

  1. “Una este mama” - Tudor Arghezi

Dintre toate ce-s în lume

Cea mai scumpă-i mama

Cel dintâi cuvânt pe lume

ce-l rostim e mama.

 

Munţi şi văi se mai pot naşte

nici nu ne dăm seama,

Dar ca ea nu vom cunoaşte,

Una este mama.

 

Străluci-vor raze, stele,

Însă nu ca mama.

S-or muta în zor şi ele

Toate-n ochi la mama.

 

Când în ceruri o să urce

Cânt de ciocârlie,

Glasul mamei o întrece

Când îmi cântă mie.

 

Nu uitaţi că şi ea are

Viaţa ei în lume!

S-o întâmpinăm c-o floare

Şi cu fapte bune!

 

Simplu să îţi dăm o floare

Martie ne îndeamnă

Şi îţi ridicăm altare

Din iubire, mamă.

Oferă-i mamei tale o poezie și un buchet din colecția Magnolia

Fără îndoială, o poezie sinceră este un cadou neprețuit pentru mama ta de 8 Martie. Dar pentru a completa această expresie de iubire, un buchet de flori ales cu grijă adaugă o notă de eleganță și frumusețe. Colecția Magnolia oferă opțiuni rafinate pentru a încânta inima mamei tale.

Buchet cu lalele roșii și albe

Alege acest buchet delicat și plin de semnificații pentru a-i transmite mamei tale dragoste necondiționată și puritate. Lalelele roșii simbolizează pasiunea și iubirea, în timp ce cele albe exprimă inocența și devotamentul. O combinație perfectă pentru a celebra Ziua Internațională a Femeii cu eleganță și sensibilitate.

Buchet cu lalele și trandafiri roșii

O alegere clasică și plină de intensitate, acest buchet aduce împreună două simboluri puternice ale iubirii. Lalelele roșii reprezintă admirația, în timp ce trandafirii roșii exprimă dragostea. Un buchet ce evidențiază legătura profundă dintre voi.

Buchet lalele galbene și iriși

Cu lalelele galbene ca o rază de soare, acest buchet aduce o notă de bucurie și optimism. Irișii, cu petalele lor elegante, simbolizează înțelepciunea și respectul. Un cadou plin de căldură și rafinament, perfect pentru a sărbători feminitatea și forța mamei tale.

Buchet lalele multicolore

Pentru o explozie de culori și veselie, alege acest buchet cu lalele în nuanțe variate. Fiecare culoare aduce cu sine o emoție diferită, reflectând frumusețea vieții. Un gest plin de energie pozitivă și iubire colorată.

Buchet lalele roz și mov

Cu o combinație delicată de lalele roz și mov, acest buchet emană tandrețe și rafinament. Rozul exprimă afecțiunea și gingășia, în timp ce movul adaugă o notă de eleganță și mister. Un cadou ce vorbește despre grația și feminitatea mamei tale într-un mod subtil și fascinant.

Poeziile alese cu grijă și buchetele din colecția Magnolia sunt mijloacele prin care spui "Mulțumesc" mamei tale într-un mod autentic și plin de frumusețe. În cuvinte și petale, redai un omagiu emoționant acelei femei speciale care te ghidează mereu. Astfel, transformi ziua de 8 Martie într-o experiență memorabilă, remarcând legătura profundă dintre voi. Eroina ta de zi cu zi simte, cu siguranță, valul de iubire și prețuire pe care îl aduci în această ocazie specială.

 

 

3 poezii de 8 martie pentru mama. Arată-i eroinei tale cât de mult o iubești3 poezii de 8 martie pentru mama. Arată-i eroinei tale cât de mult o iubești3 poezii de 8 martie pentru mama. Arată-i eroinei tale cât de mult o iubești3 poezii de 8 martie pentru mama. Arată-i eroinei tale cât de mult o iubești3 poezii de 8 martie pentru mama. Arată-i eroinei tale cât de mult o iubești