Suna si comanda repede si simplu
Categorii

Magnolia Cluj Napoca

Florăria Magnolia din incinta Sigma Shopping Center a fost închisă. În schimb, în Cluj Napoca ne poţi găsi în alte 4 locaţii: în Iulius Mall, în VIVO! Cluj Napoca, în Kaufland Mănăştur şi în Piaţa Ştefan cel Mare Nr. 5 din centrul oraşului. 

 

Doreşti să faci un cadou elegant? Vino într-una din florăriile Magnolia din Cluj-Napoca, şi trimite buchete deosebite celor dragi. Sau comandă flori online şi, prin serviciul nostru de livrare flori la domiciliu, poţi trimite buchete în Cluj-Napoca şi oriunde în România sau chiar oriunde în lume. Alege un buchet perfect sau un aranjament floral inedit şi dăruieşte-l din inimă!

 

Din Florăria Magnolia puteţi comanda buchete cu livrare la domiciliu în România în 2- 4 ore şi Internaţional - în peste 140 de ţări -  în max 24 ore!

 

Dacă doriți să faceți pe cineva să zâmbească, Florăria Magnolia vă pune la dispoziție serviciul de livrare flori la domiciliu. Puteți comanda online buchete de flori și aranjamente florale, iar noi de ocupăm de livrare la domiciliu în cel mai scurt timp.  Din florăria online puteți comanda non-stop flori pentru ca acestea să fie livrate la domiciliu prin cel mai rapid seviciu de livrare flori.

Vă punem la dispoziţie: 
Buchete şi aranjamente florale cu flori tăiate, aranjamente cu plante, plante de interior, buchete şi aranjamente cu: flori de primăvară, trandafiri, frezii, lalele, irişi, orhidee, cale, crini, floarea-soarelui şi multe alte flori clasice sau exotice rezistente pe care le importăm direct din Olanda.
De asemenea veţi putea achiziţiona flori pentru diverse ocazii: onomastică, aniversare, căsătorie, botez sau flori funerare aranjate cu talent -  în buchete şi aranjamente -  de floriştii Magnolia. Prin natura lor, floriştii noştri sunt artişti. Ei tind într-un fel sau altul să introducă în buchetele şi aranjamentele florale create, frumosul.

Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

OK