Suna si comanda repede si simplu

Galerie foto

Tur virtual

Magnolia Kaufland Mănăştur

Florăria Magnolia din Mănăștur Cluj-Napoca o găsiţi pe str. Câmpului nr. 9-19în incinta Kaufland Mănăștur.

 

Floraria Magnolia din Kaufland, Cluj-Napoca, vă pune la dispoziţie cele mai deosebite flori şi cele mai bune servicii de livrări flori la domiciliu în Cluj-Napoca sau oriunde în România . De asemenea, poţi comandă flori online şi poţi trimite buchete în Cluj-Napoca, în ţară sau internaţional în cel mai scurt timp. Fă-le celor dragi bucurii ce vor fi ţinute minte! Flori, cadouri şi gânduri bune!

 

Din Florăria Magnolia puteţi comanda buchete cu livrare la domiciliu oriunde în România în 2- 4 ore şi Internaţional - în peste 140 de ţări -  în max 24 ore!

 

Dacă doriți să faceți pe cineva să zâmbească, Florăria Magnolia vă pune la dispoziție serviciul de livrare flori la domiciliu. Puteți comanda online buchete de flori și aranjamente florale, iar noi de ocupăm de livrare la domiciliu în cel mai scurt timp.  Din florăria online puteți comanda non-stop flori pentru ca acestea să fie livrate la domiciliu prin cel mai rapid seviciu de livrare flori.

Vă punem la dispoziţie: 
Buchete şi aranjamente florale cu flori tăiate, aranjamente cu plante, plante de interior, buchete şi aranjamente cu: flori de primăvară, trandafiri, frezii, lalele, irişi, orhidee, cale, crini, floarea-soarelui şi multe alte flori clasice sau exotice rezistente pe care le importăm direct din Olanda.
De asemenea veţi putea achiziţiona flori pentru diverse ocazii: onomastică, aniversare, căsătorie, botez sau flori funerare aranjate cu talent -  în buchete şi aranjamente -  de floriştii Magnolia. Prin natura lor, floriştii noştri sunt artişti. Ei tind într-un fel sau altul să introducă în buchetele şi aranjamentele florale create, frumosul.

 

Vă așteptăm cu drag!

Program Luni-Sambata 08:30 - 22:00
Duminica 08:30 - 20:00

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le poti consulta aici.

Sunt de acord