Suna si comanda repede si simplu

Galerie foto

Tur virtual

Magnolia Baia Mare

Florăria Magnolia din Baia Mare o găsiţi pe Bulevardul Bucuresti, nr.5

E-mail: baiamare@magnolia.ro

 

Doreşti să faci cadouri inedite? Te aşteptăm în Florăria Magnolia din Baia Mare să alegi buchete elegante, buchete romantice sau buchete exotice pe care să le dăruieşti celor dragi. De asemenea, poţi comanda flori online în Baia Mare, iar noi te ajutăm prin serviciul nostru de livrare flori în Baia Mare sau oriunde în lume. Aranjamente florale online, cadouri şi buchete de flori- pe toate le găseşti în florăria noastră online!

 

Din Florăria Magnolia puteţi comanda buchete cu livrare la domiciliu oriunde în România în 2- 4 ore şi Internaţional - în peste 140 de ţări -  în max 24 ore!

 

Dacă doriți să faceți pe cineva să zâmbească, Florăria Magnolia vă pune la dispoziție serviciul de livrare flori la domiciliu. Puteți comanda online buchete de flori și aranjamente florale, iar noi de ocupăm de livrare la domiciliu în cel mai scurt timp.  Din florăria online puteți comanda non-stop flori pentru ca acestea să fie livrate la domiciliu prin cel mai rapid seviciu de livrare flori.

Vă punem la dispoziţie: 
Buchete şi aranjamente florale cu flori tăiate, aranjamente cu plante, plante de interior, buchete şi aranjamente cu: flori de primăvară, trandafiri, frezii, lalele, irişi, orhidee, cale, crini, floarea-soarelui şi multe alte flori clasice sau exotice rezistente pe care le importăm direct din Olanda.
De asemenea veţi putea achiziţiona flori pentru diverse ocazii: onomastică, aniversare, căsătorie, botez sau flori funerare aranjate cu talent -  în buchete şi aranjamente -  de floriştii Magnolia. Prin natura lor, floriştii noştri sunt artişti. Ei tind într-un fel sau altul să introducă în buchetele şi aranjamentele florale create, frumosul.

 

Vă aşteptăm cu drag!

Program Luni-Vineri 07:30 - 20:30
Sambata 09:00 - 20:30
Duminica 10:00 - 19:00

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta tot mai buna atunci cand il vizitezi. Navigarea siteului inseamna ca esti de acord cu detaliile pe care le poti consulta aici.

Sunt de acord