magnolia.ro

Realizarea la comandă a aranjamentelor florale

02 Februarie 2013
Realizarea la comandă a aranjamentelor florale

Florile sunt cele care marchează cel mai bine evenimentele din viaţa noastră. Varietatea mare de flori pe care o aveţi la dispoziţie pe întreg parcursul anului în magazinele Florariilor Magnolia vă îndeamnă să decoraţi interiorul după specificul fiecărui eveniment.

Floriştii nostri vă stau la dispoziţie în fiecare zi a săptămânii, 7 zile din 7, cu idei şi sugestii şi mai ales cu îndemânare şi pricepere pentru a concepe şi realiza aranjamente florale potrivite pentru zile speciale. Poze cu o parte din aranjamentele cu flori tăiate realizate cel mai recent găsiți în acest album din galeria foto.

Aranjamentele florale se pot pregăti în diverse vase: de ceramică, sticlă, piatră, metal în care se aşează burete umed. Acesta este cel care menţine viaţa florilor un timp mai îndelungat, pentru a vă putea bucura cât mai mult timp de frumuseţea şi gingăşia florilor. Ca și recomandare pentru persistența cât mai îndelungată a aranjamentelor florale, vă recomandăm ca sfaturi de îngrijire să udați buretele floral la 2-3 zile și să îl așezați departe de surse de lumină sau căldură.

Vă stăm la dispoziţie cu cele mai practice şi eficiente idei pentru decorarea hotelurilor şi restaurantelor cu aranjamente din plante naturale, flori uscate sau aranjamente florale, în care elementele estetice se îmbină perfect cu elementele funcţionale. Arajamentele pot fi împrospătate cu uşurinţă prin schimbarea florilor sau a plantelor la un preţ avantajos.

Încurajăm decorurile naturale, începând de la arhitectură, până la accesoriile cu care lucrăm. La noi veţi găsi aranjamente cu flori naturale uscate prin procedee speciale pentru a-şi păstra un aspect cât mai proaspăt.