Cele mai potrivite cadouri de Sfântul Nicolae

Seara de 5 spre 6 decembrie este așteptată de către toată lumea deoarece este seara în care toată lumea primește cadouri. Sfântul Nicolae este cunoscut ca un simbol al dărniciei, blândeții și un iubitor al copiilor. Nu doar copiii primesc însă daruri de Moș Nicolae. Indiferent de vârstă, fiecare se bucură de o mică atenție.

Dacă vrei să faci o surpriză celor dragi și nu știi ce să alegi, îți dăm noi câteva idei de cadouri de Moș Nicolae cu care nu vei da greș.

Cadouri gustoase de Moș Nicolae

Copiii, dar și adulții se vor bucura să primească un cadou delicios. Un coș cu dulciuri, fructe și o jucărie de pluș va aminti de clasicele cadouri primite cu ocazia Sfântului Nicolae. Am realizat și combinații delicioase cu ciocolată belgină, cafea de cea mai bună calitate și șampanie cu particule de aur. În colecția noastră vei găsi produse potrivite atât pentru doamne, cât și pentru domni.

Cadouri florale de Moș Nicolae

Florile nu pot lipsi de la nicio sărbătoare, așa că floriștii Magnolia propun pentru Sfântul Nicolae aranjamente florale de sezon și buchete de flori delicate. Pentru că nu mai este mult până la Crăciun, o opțiune potrivită este și planta Steaua Crăciunului sau Crăciunița. Este fermecătoare dtorită culorii sale puternice și va aduce un aer de sărbătoare în orice casă.

De asemenea, pentru sărbătoritele zilei, am creat buchetul Nicoleta, un buchet ce se potrivește foarte bine cu personalitatea celor care poară acest nume.

Indiferent de persoana căreia vrei să îi faci o bucurie, în colecția noastră vei găsi ceva potrivit pentru fiecare. Comandă online cadoul și Magnolia garantează livrarea la domiciliu în doar 2-4 ore.