magnolia.ro

Tendinţe în alegerea buchetului de mireasă

22 Iulie 2014
Tendinţe în alegerea buchetului de mireasă

De-a lungul timpului au existat numeroase tendinţe şi obiceiuri care se regăsesc în pregătirea nunţii. Tendinţa, pe care noi am observat-o anul acesta la clienţi, este ca mirii să aleagă florile pentru buchetul de mireasă.
Mulţi viitori miri care ne calcă pragul florăriilor din Bucureşti şi Cluj-Napoca doresc să-şi surprindă plăcut miresele.
Tradiţia românească cere ca buchetul pentru naşă şi pentru mireasă să fie cumpărat de către mire. În ziua nunţii, mirele îi dăruieşte naşei buchetul, îi prinde naşului papionul la gât şi îi înmânează alesei sale buchetul de mireasă, pe care în cele mai multe cazuri l-a ales ea şi cu naşa, ori cuplul a fost împreună să comande florile. Însă mirii moderni, uşor extravaganţi, cu gusturi fine şi care cunosc preferinţele în materie de flori ale femeii iubite, aleg singuri florile pentru buchet.

pozasite1

Clienţii-viitori miri primesc consultanţă de la artiştii noştri florali, şi fiindcă avem în echipă şi bărbaţi, discuţia este deschisă şi relaxată între un mire ,,nehotărât” în alegerea florilor perfecte şi un coleg care are experienţă în domeniu. Dacă un buchet de mireasă poate fi visat, înseamnă că poate fi realizat. Doar la Magnolia.

ptsite04

buchet client7

Tendinţe în alegerea buchetului de mireasăTendinţe în alegerea buchetului de mireasăTendinţe în alegerea buchetului de mireasă