magnolia.ro

Florile transmit mesaje prin culori!

30 Octombrie 2015
Florile transmit mesaje prin culori!

Știm că fiecare floare are o anumită semnificație. De multe ori, însă, când oferim un buchet de flori, exprimăm un mesaj și prin intermediul culorilor florilor. Fiecare culoare are o anumită simbolistică și astfel, în funcție de ceea ce dorim să exprimăm și ținând cont de individualitatea fiecărei persoane, ne poate fi mai ușor să alegem ce flori va conține buchetul oferit.

Roșu este o culoare foarte puternică, este culoarea forței vitale primare și a focului. Li se potrivește persoanelor energice, pline de viață. Roșul este atractiv, pasional, fiind și un stimulator intelectual.

Un buchet din trandafiri roșii este perfect pentru exprimarea dragostei. Alte flori de această culoare pot fi oferite persoanelor pline de energie .Comanda aici buchetul

Rozul este culoarea sincerității, a prieteniei, culoarea prospețimii și delicateții. Dragostea poate fi, de asemenea, exprimată prin intermediul culorii roz. Un buchet alcătuit din flori de culoare roz poate fi dăruit prietenilor dragi și persoanelor tinere.

Galbenul este culoarea soarelui, exprimă luminozitatea, inteligența, dă senzația de intimitate. Un buchet alcătuit din flori de culoare galbenă este perfect pentru a fi oferit unei persoane vesele, luminoase, foarte activă, expansivă și cu un nivel de aspirație foarte ridicat.

Portocaliul reprezintă culoarea emoțiilor și a creativității, având și o notă protectivă. Un buchet în care florile predominante au această culoare este foarte potrivit pentru a fi oferit persoanelor foarte apropiate, cum ar fi membrii familiei sau prietenii dragi.

resize_fix4.php

Violetul este culoarea regalității, a luxului, a nobleții și integrității. Persoanele care apreciază florile de culoare violet sunt meditative și apreciază comunicarea în cadrul relației. Un buchet cu flori de culoare violet exprimă stabilitatea și profunzimea sentimentelor.

 

Albastru este culoarea reveriei, a calmului , a seriozității și meditației. Florile albastre pot fi oferite persoanelor liniștite, visătoare pentru a sugera speranța și încrederea. Florile de culoare albastră sunt cel mai potrivit cadou pentru cineva care tocmai și-a găsit vocația sau care are un nou loc de muncă.

Verdele reprezintă noutatea, renașterea și prospețimea. Reprezintă și câștigul financiar, buna dispoziție și liniștea. Un cadou inspirat pentru începutul unei relații este un buchet de flori în care să predomine verdele, ca simbol al sincerității.

Albul conține în el toate culorile. Este simbolul purității, al sincerității, exprimă liniștea, inocența și sobrietatea. Un buchet alcătuit din flori albe poate fi oferit în semn de mulțumire sau pentru

Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!Florile transmit mesaje prin culori!